Gör det du vill! Elva kvinnor som gjort företag av sina ideer

Boken "Gör vad du vill!"

Det finns massor av människor som går omkring med bra idéer som aldrig blir förverkligade. I Gör det du vill! lyfts helt vanliga kvinnor fram som tagit sin idé, gjort affär av den och gör idag det de vill.

Bakgrund

I Gör det du vill! beskrivs elva kvinnors olika resor från idé till att driva eget. Vad som fick dem att våga ta steget och hur de gjorde sedan. Kvinnorna delar öppenhjärtigt med sig av sina medgångar och motgångar och sina bästa tips för att lyckas.

Boken är en inspirationskälla för alla som har en idé eller som funderar på att starta ett eget företag”? Den ger samtidigt en tydlig bild av vilka hinder som kan dyka upp på vägen och hur man kan ta sig förbi dem.

Det står klart att om man bara har rätta glöden finns det all möjlighet att göra det man brinner för! Längst bak i boken finns ett enkelt test för att kunna utvärdera sin egen affärsidé. Snygg idébok följer med på köpet där tankar, idéer och bra tips kan skrivas ner.

Gör det du vill! är ett delprojekt inom Västra Götalandsregionens satsning på nyföretagande. Boken har tagits fram inom ramen av programmet FöreKoM- Företagsamma Kvinnor och Män. Regionens målsättning är att genom ökat fokus på kvinnors entreprenörskap, få fler kvinnor att starta företag.

De elva kvinnorna i boken Gör det du vill! är:

Ann-Charlotte Gerdne
SoHo
Kerstin Olby
Olby Design
Therese Albrechtson
Bodyguard Säkerhetsprodukter
Anastasia Georgiadou
Svensk Assistans och Handikappservice
Git Hansson och Helena Sverrisdóttir Liewendahl
Compete Now
Houda Zoubi
Bedouin Travel
Ingemo Månsson
TailorOnline
Marika René
Sunblock
Inga-Lisa Johansson
Daloc
Anna Weiner Jiffer
Ellen

Adobe PDF fil Produktblad för nedladdning

För mer information kontakta: info@forandra.se

Återförsäljare

Gör det du vill! beställs på info@forandra.se eller http://www.forlagssystem.se/. Information om boken finns även på http://www.bokrondellen.se/

ISBN:
978-91-976691-0-8
Mått:
150x200 mm
Vikt:
340 g
Förlag:
Centrum för FörändringsLedning